Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Never

Designer
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral
 • Rang
  Astronaut

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Never

  Am zis eu ceva de comunitate? Ia fii atent am zis ca e vai de capu lor si nu ma refeream la comunitate. Am zis doar pixel, dar stai de ce stau sa iti explic tie? Ultimu incapabil.
 2. 1. Nick-ul tău: Never27 2. Nick-ul celui reclamat: CeoaraMagica 3. Staff/Donator: Staff 4. Secțiunea: Survival 5. Motivul pentru care îl reclami: Mute 1 zi degeaba 6. Dovada: 7. Alte comentarii: Am zis pixel fara sa intentia de a face reclama, propun remove e ultimul incapabil, iar faptul ca face favorizari ma enerveaza cel mai tare. Mie imi da mute lui Alex nu, ce sa inteleg?
 3. Never

  1. Nick: Never27 2. Propunerea ta: Abilitatea de a sparge spawnerele cu pickaxeul sa fie gratuita si ca rankurile sa nu mai fie achizitionate cu credite ci cu bani folosind comanda /rankup. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Playeri mai multi. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 6. Alte comentarii:
 4. Never

  Welcome!
 5. Never

 6. Never

  Am incercat ceva nou, daca nu iti place imi pare rau.
 7. Never

  Stock-ul este deja editat, alege alt stock.
 8. Never

  1.Numele tau (Realitate): Victor 2.Username-ul tau: Never 3.Varsta: 13 4.Link catre portofoliu: nu am 5.Link catre lucrare si PSD(le puteti pune pe site-uri gen imgur,postimage, etc): PSD nu mai am, dar am watermark pe ele. https://imgur.com/a/mxmCQoS 6.In ce programe lucrezi?: Photoshop si AfterEffects 7.De ce crezi ca meriti acest grad?: Le am cu design-ul.
×