Jump to content
Bine ati venit pe MOONLAND!
 • Announcements

  • Demon

   Happy Easter!   04/07/2018

   Echipa MoonLand va ureaza paste fericit alaturi de familie si de cei dragi si momente pline de bucurie, pace si dragoste!    Kind regards, MoonLand.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. [Sugestie]-Assassins

  1.Nick-ul tau:Predatoru 2.Sugestia ta:Pe assassins sa se bage un plugin care sa reseteze chesturile odata la 5-10 minute, momentan sunt chesturi pe care le-am deschis aseara si nici pana acum nu s-au resetat, iar sa faceti ceva referitor la usi/pressure plate, acestea nu se pot deschide spunand:Hey, sorry you can't use that here. 3.Cu ce crezi ca ne va ajuta?:Pai, vazand ca se poate face mai usor rost de resurse s-ar putea sa atraga lumea mai mult pe assassins(de-obicei sunt maxim 3-5 jucatori on) 4.Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Assasins 5.Alte comentarii:Sper sa nu fi gresit nimic si sa-mi fie parerea luata in considerare =))
 3. Hacker+Lbj

  Pentru faptul ca injura si are hackuri(2 motive)Inteleg ca nu se pun pozele, dar nu stiu sa inregistrez pe calculator(n-am OBS).Si oricum daca te uiti la a 4-a poza de jos in sus se vede clar ca zbura.
 4. Cerere Unregister

  Ai primit unregister!
 5. Cerere Unregister

  Nickname-ul tau: INSANE07 Dovada ca contul iti apartine: https://imgur.com/17pG3V1 Motivul pentru care nu mai ai acces la cont: Cineva s-a inregistrat cu contul meu si nu imi merge parola. Alte precizări: Nu am....
 6. Today
 7. Cerere Unban

 8. Reclamatie Seby309

  Nu există dovezi.
 9. Reclamatie Seby309

  Nickname-ul tau:RydanLMAO Nickname-ul celui reclamat:Seby009 Descrierea incidentului:Fuge cu fly dupa mine si dupa ma face si prost. Degebaa ati bagat mult asteptatul update daca staff-ul isi bate joc de playeri. Data:20/05/2018 Dovezi (Poze/Video):Verificati consola de la ora 12:55 pana pe la 12:02 Alte precizări:Sper sa nu raspunda cineva ca nu am dovezi ca doar nu sunt Nostradamus sa prezic ca un idiot va fugii dupa mine in timpul pvp-ului si dupa ma omoara.
 10. Hacker+Lbj

  Pana la urma pentru ce i-ai facut reclamatie? Explicate puţin mai bine, pozele cu fly nu se cam pun pentru ca ori cine poate sa sara de-pe o cladire ii faci ss si spui ca are Fly.
 11. Cerere Unban

  Debanat.
 12. Cerere Unban

  dovada ! https://imgur.com/a/N1ECEWb
 13. Hacker+Lbj

  Nickname-ul tau:Predatoru Nickname-ul celui reclamat:TheMaxterXoX Descrierea incidentului:are un fel de tp hack, poate zbura, injura ca la usa cortului cand ii spui asta .. Data:20.05.2018 Dovezi (Poze/Video)https://imgur.com/a/WYEZR6p Alte precizări:IDK, injura, are fly si vorbeste cu Piscociu despre cum are Haste 2 sau 5, etc.Piscociu ii cere speed. Edit:Am mai pus niste poze pe imgur.
 14. Cerere Unban

  Nickname-ul tau: qTinuMD Nickname-ul STAFF-ului care ți-a dat ban:KindomCraft Dovezi: DOvada este acolo la reclamatii Sectiunea: skyPvP Descrie situatia: tot este la reclamati Alte precizări: nu 3 _iPho3nix, _Swag and tudor2425 reacted to this
 15. Yesterday
 16. Are grad si abuzeaza nu stie regulamentul

  Primește remove pentru control fără a fi în CHT.
 17. Nickname-ul tau: qTinuMD Nickname-ul celui reclamat:KindomCraft Descrierea incidentului:Asa faceam pvp la pe skypvp Si asta o venit jos si io cum is foarte bun la pvp il omoram si cica hai la control iam data tot etc ... si dupa am esit sai arat cu parta sa vada ca eram cu alta versiune si zicea ca optifine e pentru hack ! si na .. Data:2018-05-19 Dovezi (Poze/Video):https://imgur.com/a/DsLlf2T Alte precizări:Trebuie sa ia remove !
 18. Va place noul update?

  Nush
 19. A fost grief...

  Lol?
 20. Bancuri de tot tipul

  Da , posteaza
 21. Bancuri vechi meritate sa fie citite

  Cat de cat amuzante
 22. Playlist manele

  thx
 23. Muzica Gaming

  Thx for playlist
 24. Ombladon - 5432

  Misto
 25. Bug SkyBlock

  Nume: TheIaMes Problemă întâmpinată: nu se poate accesa enderchest-urile de la spawn Poze/Video: - Ce ai încercat să faci?: - Alte precizări: -
 26. Bug Assassins

  Nume: TheIaMES Problemă întâmpinată: nu se poate accesa enderchest-urile de la spawn Poze/Video: - Ce ai încercat să faci?: - Alte precizări: -
 27. Bug Skyblock

  Problema asta trebuie rezolvata..
 28. Ombladon - 5432

  Bineinteles, incepe cu niste masini smechere, fete. Classic, nu? Toate acele autovehicule sunt pe un teren de baket? Adica ma refer inauntru, nu inafara. In rest, melodia mi se pare interesanta.
 1. Load more activity
×