Jump to content
 • Announcements

  • Demon

   Cautam Designeri/Moderatori   03/07/2018

   Salut! Te pricepi in PHOTOSHOP? Vrei sa ajuti comunitatea cu tutoriale la sectiunea de developing?  PM pe Discord #Myst8624

Regulament general GTA


 1. Nu aveti voie sa jigniti alti jucatori! Pedepsele sunt cuprinse intre 20-40 minute de mute.
 2. Nu aveti voie sa aduceti injuriii la adresa serverului sau unui membru staff. Se pedepseste cu mute cuprins intre 2-4 ore.
 3. Nu aveti voie sa amenintati staff-ul cu remove sau reclamatii! Pedepsele sunt cuprinse intre 1-2 ore de mute.
 4. Este interzisa prelungirea doar daca umple chatul. Pedepsele sunt cuprinse intre 20-40 minute de mute.
 5. Nu aveti voie sa faceti "SPAM" - Se includ mesajele in privat (PM), local si global! Pedepsele sunt cuprinse intre 20-40minute de mute.
 6. Este interzisa folosirea in mod abuziv a Caps-Lock-ului! Pedepsele sunt cuprinse intre 15-30 minute de mute.
 7. Nu aveti voie sa faceti RECLAMA la absolut NIMIC! Se pedepseste cu ban permanent.
 8. Este interzis sa aveti nume obscen, iar aceasta se pedepseste cu ban permanent.
 9. Nu aveti voie sa folositi programe care ofera avantaje in joc (Hacks). Pedepsele pot incepe de la 8 ore pana la ban timp de 14 zile.(Exceptie OptiFine)
 10. Este interzisa cererea de grade/bani/iteme.Pedepsele sunt cuprinse intre 30-60 minute.
 11. Este interzis camp-ul! Pedepsele sunt cuprinse intre 1-2 ore de jail.
 12. Este interzis sa faceti spam in [/helpop] sau sa abuzati de aceasta comanda se sanctioneaza cu ban cumprins intre 2 si 4 ore.
 13. Este strict interzisa amenintarea staffului respectiv realizarea unor acte de DDoS fata de acestia. Sanctiune: ban fara drept de unban.
 14. Daca refuzati la cererea unui membru staff , controlul , ve-ti fi sanctionati cu jail cuprins intre 8hr - 2 zile.
 15. Este strict interzis să abuzați de comanda [/ad]. Această comandă este special pentru anunturi legate de vânzarea sau cumpărarea unor bunuri, recrutarea într-un clan, anunturi legate de schimburi sau despre deschiderea unor aplicații într-o facțiune. De asemenea, este strict interzis să folosiți un limbaj obscen, să prelungiți sau să folositi Caps Lock ON pe [/ad]. Pedepsele pot varia, de la kick până la tempban 24 de ore.
 16. Este strict interzis să modificati structura caselor sau apartamentelor. Pedeapsa variază, de la ban 12 ore până la ban permanent.
 17. Ca lideri de facțiune, vă este strict interzis să abuzați de comenzile pentru a invita o persoana. Veți invita o persoana în facțiune doar atunci când aceasta a făcut o cerere bună, respectând toate criteriile. Pedeapsa constă în demiterea dumneavoastră din funcția de lider, demiterea persoanelor favorizare, banarea permanentă de pe GTA si banarea contului global timp de 14 zile.
 18. Vă este strict interzis să dați afară membri dintr-o facțiune fără un motiv întemeiat. Pedeapsă: WIPE la facțiune + Banarea contului timp de 14 zile.
 19. Vă este strict interzis să abuzați de comanda [/uninvite]. În cazul în care ați gresit numele utilizatorului, aveți dreptul de a-l invita doar cu acordul unui Admin+. Pedeapsă: demiterea din funcție.
 20. Ca lideri de facțiune, nu aveți voie să favorizați sau să vânați jucătorii. Sancțiune: demiterea din funcție + WIPE facțiunii.
×