Jump to content
Bine ati venit pe MOONLAND!
 • Announcements

  • Demon

   Happy Easter!   04/07/2018

   Echipa MoonLand va ureaza paste fericit alaturi de familie si de cei dragi si momente pline de bucurie, pace si dragoste!    Kind regards, MoonLand.
Sign in to follow this  
Insurgent

[REGULAMENT] PLAY.MOONLAND.RO

Recommended Posts

I. Jucători

 1. Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă (mute cuprins intre 10 si 15 minute).
 2. Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori (mute pentru 10 minute). 
 3. Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru 10 minute. Adminii pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important.  
 4. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent. 
 5. Reclama pe chatul global poate duce la banarea permanentă a contului dumneavoastră de joc.
 6. Se pedepseste cu mute permanent si reclama canalelor de youtube daca nu aveti grad de youtuber.
 7. Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de www.imgur.com. (mute 10 minute)
 8. Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu jail 8 ore ,  la a 2-a abatere cu 14h, la a 3-a abatare cu 24h, si la a 4-a abatere cu ban 7d.  Excepție secțiunea BedWars unde veți primi tempban în loc de Jail. La întrebarea "Ați citit regulamentul?" de la cereri helper veți răspunde cu "Poate l-am citit.".
 9. Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin.  În caz contrar, dacă veți fi complice la incălcarea regulei 8 veți fi sancționați în același mod ca și jucătorul "hacker".  
 10. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului.  (mute 50-90 de minute). 
 11. Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți kick sau mute 10 minute.
 12. Cei care abuzează de comanda report sau ajutor OP vor primi kick sau mute 10 minute.   
 13. Nu aveți voie sa folosiți sisteme anti-afk. La prima abatere veți fi sancționați cu jail 2 ore, iar la a 2-a abatere cu jail 4 ore. 
 14. În cazul în care un membru STAFF vă ia la teste TW, Skype sau discord, obligația voastra este de a accepta. În caz contrar veți primi jail/tempban 4-8 ore (în funcție de gravitatea faptei). Nu aveți voie să înjurați membrii STAFF în timpul controlului sau sa îi ironizati. Un membru STAFF are dreptul de a anula testul și de a vă sancționa fără niciun avertisment.     
 15. In cazul in care un membru staff va solicita instalarea unui program de cautare in pc, voi trebuie sa acceptati! In caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului ! 
 16. Rasimsul (Discriminarea sau Superioritatea raselor) este interzis! [SANCTIUNE:Mute 1 ora]                                           
 17.  Prelungirea in chat-ul public este interzisa![SANCTIUNE:Mute 10 minute]
 18. Folosirea skinurilor indecente sunt interzise![SANCTIUNE: BAN 5 minute]
 19. Sethome-ul (setarea casei) in protectia unui jucator este interzisa! [SANCTIUNE: jail 2-4 ore] (EXCEPTIE FACTIONS)

Mențiuni:

 • Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat. 
 • Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți, o faceți pe propria răspundere! 
 • Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar.  
 • Nu aveți voie să cereți grade/factiuni pe server sau verificarea cererilor de grad/facțiuni pe server.  
 • Capcanele și/sau /tpa+kill nu sunt permise (pedepse cuprinse intre 4 si 8 ore jail). 

 

II. Staff 
     
A. Regulament

 1. Nu aveți voie să vă lăudati cu gradul.  
 2. Nu aveți voie să faceți eventuri fără acordul unui administrator. 
 3. Nu aveți voie să vă adresați jucătorilor cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. Această regulă nu este valabilă pentru VIP-Hero-Ultra-Legend. 
 4. Nu aveți voie să abuzați de comenzi sau de grad în general. 
 5. Nu aveți voie să folosiți comenzile: ban/unban/kick/mute/unmute/jail/unjail fără să aveți dovezi sau să le executați pe alți colegi din staff. 
 6. Nu aveți voie să jigniți/insultați/profitați/ignorați jucătorii sau ceilalți colegi din staff. 
 7. Nu aveți voie să favorizați jucătorii. Asta însemnând să nu le dați iteme din GM/creative/kit sau să-i teleportați la anumite coordonate; să nu construiți pentru ei folosind WE sau să interveniți în jocul lor; să nu le dezvăluiți coordonatele  bazelor clanurilor 
 8. Nu aveți voie să participați la PVP folosind sau activând comenzile fly, god, vanish, smite etc. sau orice altă comandă care vă poate oferi un anumit avantaj fată de opponent. 
 9. Nu aveți voie să dați contul de STAFF altor persoane, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten.  
 10. Nu aveți voie să preluați donațiile, dacă un jucător anuntă pe chat că vrea să doneze aveți datoria de a-l ghida spre site-ul de donații sau către un Administrator.  
 11. Pentru încălcarea regulilor de mai sus riscați să primiți downgrade sau remove în funcție de gravitatea faptei.
 12. Nu aveți voie să amenințați jucătorii/membrii STAFF sau executivul. Încălcarea acestei reguli duce la demiterea voastră din STAFF.
 13. Nu aveți voie să ajungeți în TOP. Încălcarea regulii duce la remove!
 14. Este strict intersisa folosirea emoticoanelor "topic/closed , acceptat sau respins"  de catre ce-i care nu sunt in masura sa le foloseasca.
 15. Nu aveți voie să folosiți nickname-uri colorate. 
 16. Nu aveți voie să vă atacați între voi folosind comenzile din joc. Orice scandal se rezolvă în privat sau cu ajutorul unui membru executiv. Sancțiunea încălcării acestei reguli este remove ( 3/3 warns).
 17. Vă este strict interzis să lipsiți de la ședință. Sancțiunea acestei încălcări este warn.
 18. Nu aveți voie să votați la reclamații, cereri unban, cereri unregister, bug-uri cu PRO sau CONTRA. Orice membru care încalcă această regulă va fi sancționat cu warn.
 19. Sunteți obligați ca la fiecare statistică să vă verificați dacă sunteți pe listă. Dacă după postarea statisticii nu sunteti, veți primi remove.
 20. Cei ce nu sunt în echipa CHT nu au voie să ia jucătorii la controale TW/Skype/Supremo/Discord/etc. Încălcarea regulii duce la downgrade până la Helper.
 21. Motive aiurea date la ban pentru necooperare sunt interzise. Mai multe informații aveți în topicul cu CHT (Informații si recrutare). Încălcarea regulii duce la sancționarea voastră cu WARN.
 22. Vă este strict interzis să creați cereri de motivare cu 24 de ore înainte de ziua ședinței! Sancțiunile vor fi down cu 2 grade în jos și 1/3 warn. În cazul Helperilor și a Moderatorilor, aceștia vor fi scuțiti de down, ci vor fi sancționați cu 2/3 warn valabil 3 săptămâni.

     B. Metode de sancțiuni

 1. Fiecare warn acordat va dispărea după 7 zile.
 2. La 2/3 warn-uri acumulate veti primi down pe secțiunea unde aveți cel mai mare grad.
 3. La 3/3 warn-uri acumulate primiți remove, ban permanent și veți fi puși pe blacklist.

Mentiuni:

 • Conflictele dintre membri staff se rezolvă cu un administrator, nu pe forum și nici pe server. 
 • Dacă veți lipsi mai mult de 3 zile fără să faceți scutire, veți pierde gradul. 
 • Gradele nu sunt transferabile.

 

III. Donatori (Hero, Ultra, Legend, VIP, VIP+, VIP++)(Creative - Doar pe SURVIVAL)

! Chiar dacă faceți parte din această categorie a donatorilor, veți fi tratați ca oricare alt jucător de pe server și nu faceți parte din staff. Singura diferență dintre cei care donează și jucători este că donatorii au acces la anumite kituri și anumite comenzi, însă nu au statut superior jucătorilor sau statut de staff.   

 1. Nu aveți voie să le interziceți chatul jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveti obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove. 
 2.  Nu aveți voie să le dați kick jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveți obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove. 
 3.  Nu aveți voie să dați iteme din kituri altor jucătorii care nu au grade sau care au grad mai mic, altfel veți primi remove. 
 4.  Nu aveți voie să dați iteme din gamemode creative altor jucători sau să construiți pentru alti jucatori.
 5.  Nu aveți voie să participați cu fly in arenele de PVP. Aveți voie să folosiți kiturile, dar fără fly, altfel veți primi remove.
 6. Nu aveți voie să dați parola contului altor persoane, altfel veți primi remove. 
 7. Nu aveți voie să interveniți peste staff, atunci când un membru din staff este online. 
 8. Nu aveți voie să folosiți comânda /unmute fără dovezi sau fără consintamantul staffului. 
 9. Nu aveti voaie sa da-ti itm din gamemode (gradul creative) incalcarea acestei reguli va duce la remove si banarea permanenta a contului pe acest server! 
 10. Fly-ul la warp pvp este  interzis sub orice fel! [SANCTIUNE:Remove]

Mentiuni:

 • Gradele nu sunt transferabile.
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: schimbare design și adăugarea regulilor: I.14 și II.12.

Update 10.03.2018: A fost schimbată regula I.10. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului.  (mute 50-90 de minute).  [A fost mărit timpul pentru mute]

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Update: Adaugarea regulii nr. 15 de la alineat-ul STAFF!

Update 10.03.2018: A fost adaugata regula 15 din alineat-ul staff-ului. Este strict interzisa folosirea emoticoanelor "topic/colsed , acceptat sau respins" de catre ce-i care nu sunt in masura sa le foloseasca ! [SANCTIUNE:Warn!]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Update: Adaugarea regulii nr. 16 de la alineat-ul STAFF!

Update  20.03.2018: A fost adaugata regula 16 din alineat-ul staff-ului. Este strict interzisa folosirea nickname-ului colorat de catre membrii staff, scrierea colorata in chat si schimbarea prefixului din TAB ! [SANCTIUNE:Down!]

Edited by Insurgent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Update: Adaugarea regulii nr 9 de la alineat-ul Donatorilor!

Update 23.03.2018: A fost adaugata regula nr. 9 din alineat-ul Donatorilor. -Nu aveti voie sa da-ti itm din gamemode (gradul creative) incalcarea acestei reguli va duce la remove si banarea permanenta a contului pe acest server!  [SANCTIUNE:Remove+Ban permanent pe cont!]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Adaugarea regulii nr.15 de la alineat-ul Jucatorilor!

Update 30.03.2018: A fost adaugata regula nr.15 din alineat-ul Jucatorilor. -In cazul in care un membru staff va solicita instalarea unui program de cautare in pc, voi trebuie sa acceptati! In caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Adaugarea regulii nr.15 de la lineat-ul Jucatorilor!

Update 04.05.2018 : A fost adaugata regula nr.16 din alineat-ul Jucatorilor! - Rasimsul (Discriminarea sau Superioritatea raselor) este interzis! [SANCTIUNE:Mute 1 ora]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Modificarea regulii cu numarul 8 de la alineatul Jucatorilor - Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu jail 8 ore ,  la a 2-a abatere cu 14h, la a 3-a abatare cu 24h, si la a 4-a abatere cu ban 7d.  Excepție secțiunea BedWars unde veți primi tempban în loc de Jail.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:Adaugarea regulii nr.17 de la alineat-ul Jucatorilor!

Update 12.04.2018: A fost adaugata regula nr.17 din alineat-ul Jucatorilor! -Prelungirea in chat-ul public este interzisa![SANCTIUNE:Mute 10 minute]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:Adaugarea regulii nr.18 de la alineat-ul Jucatorilor!

Update 12.04.2018: A fost adaugata regula nr.18 din alineat-ul Jucatorilor! -Folosirea skinurilor indecente sunt interzise![SANCTIUNE: BAN 5 Minute]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Adaugarea regulii nr.19 de la alineat-ul Jucatorilor!

Update 12.04.2018: A fost adaugata regula nr.19 din alineat-ul Jucatorilor! -Sethome-ul (setarea casei) in protectia unui jucator este interzisa!

[SANCTIUNE:Jail 2-4 ore]

(EXCEPTIE FACTIONS)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Adaugarea regulii nr.10 de la alineat-ul Donatorilor!

Update 12.04.2018: A fost adaugata regula nr.10 din alineat-ul Donatorilor! - Fly-ul la warp pvp este  interzis sub orice fel! [SANCTIUNE:Remove]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare Regulament play.moonland.ro
22 APRILIE 2018, ORA 16:50 GMT

 • A fost adăugată regula numărul 22 din ramura II (Staff):

  „Vă este strict interzis să creați cereri de motivare cu 24 de ore înainte de ziua ședinței! Sancțiunile vor fi down cu 2 grade în jos și 1/3 warn. În cazul Helperilor și a Moderatorilor, aceștia vor fi scuțiti de down, ci vor fi sancționați cu 2/3 warn valabil 3 săptămâni.”
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: 28.04.2018

Update: A fost modificata regula nr.18 din alineat-ul Jucatorilor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×