Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ai gresit sectiunea, aici poti aplica pentru helper pe server : https://moonland.ro/forum/index.php?/forum/22-cereri-helper/ t/c
 3. Ai gresit sectiunea, aici poti aplica pentru helper pe server : https://moonland.ro/forum/index.php?/forum/22-cereri-helper/ t/c
 4. Este destul timp pus intre ele. t/c
 5. Yesterday
 6. Last week
 7. [-] Lipsa CNP-ului. [-] Regulament necitit. Succes!
 8. De la mine ai un . Nu ai citit tot regulamentul, iti trebuie CNP.
 9. 1. Ma numesc Daniela06.2. numele de joc este tot Daniela06.3.Varsta mea este de 15 ani.4.discordul meu este daniela06#0377.5.pot sa aduc imbunatatiri si sa va ajut sa fiu mereu langa voi si mult mai multe..6.Stiu sa creez sa pictez si sa bucataresc.7.Da am citit regulamentul.8.Da o sa stau 12 ore pe sectiune.9.sunt inteleapta,buna,stiu sa negociez,sunt rapida,imi place sa imi traiesc viata,sunt glumeata,isteata,cam incapatanata uneori,si atat .10.nu am cnp si nici nu mil stiu.11.Da pot sa folosesc un microfon.12.nu voi vorbii urat.
 10. E destul de decent, nu vreau sa dau spoilere, dsr sincer sa fiu mie mi-a placut
 11. Nume: - Prenume: Andrei Vârstă: 20 Județ/Oraș: Constanța Hobby-uri: jocurile pe calculator, muzica, filme/seriale/youtube Ocupație: Student De unde ai auzit de MoonLand.Ro?: L-am gasit în timp ce căutam servere noi, care aveau ceva diferit față de ce am jucat până acum. Serverul pe care joci: Skyblock și Factions Contact: Andreas#4914 Ce îți place la comunitatea MoonLand.Ro?: Are un plus faptul că gameplay-ul e puțin mai diversificat față de alte servere, iar persoanele care fac parte din această comunitate sunt super.
 12. Ti-as recomanda Lucifer, un serial cu detectivi și puțin horror. Eu l-am vazut și aștept cu nerăbdare sezonul nou, care începe pe 21 august. Un alt film ar fi The 100, genurile fiind crimă și aventură. Am urmărit cam jumătate din serial, după m-am plictisit de el. Ambele seriale se găsesc pe Netflix.
 13. 1. Nume: ItsMeAndreas 2. Propunere: Să se mai mărească timpul între anunțurile automate (discord, forum, store), deoarece consider că sunt prea dese pe chat și il ocupă prea mult. 3. Sectiune: Global 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Chatul ar fi mai ușor de citit atât pentru jucători, cât și pentru staff, iar staff-ul are nevoie de un chat cât mai clar, pentru a răspunde la eventualele întrebări sau pentru a vedea o abatere de la regulament. 5. Poze/Film: https://imgur.com/a/makYkkL 6. Ceva de adaugat?: Cred ca am specificat cam tot mai sus.
 14. Earlier
 15. Ai cam dat tu copy-paste la cerere dintr-o parte in alta dar macar se vede ca iti dorești sa intrii in staff și sa ne ajuți! Având în vedere că te-ai orientat cu a 3 a cerere către survival "Ai fost acceptat" cu mari indulgente ! Te rog pe viitor sa fi mai răbdător și mai calculat ! Vei fi contactat de unul din colegii mei zilele ce urmează pentru a ții se da accesele în conferințe. T.c
 16. The Order, pe Netflix. Gen fantezie/aventura. Nu dureaza chiar asa mult dar e destul de ok, poti incerca cateva episoade.
 17. 1. Cum te numești: Mihai Teodorascu (prefer sa fiu numit Mihai) 2. Nume in joc: Mihai_Windows10 3. Vârsta: 17 4. Numeai discord: Mihai_Windows10#0001 5. Ce pot sa aduc in plus: Sunt foarte activ (12 ore activ) , îmi place sa comunic cu alții și sa fac comunitatea un loc mai bun de a juca 6. Enumera 3 calități pe care le ai: pot sa folosesc schematica foarte bine, știu cum sa folosesc și sa bag pluginuri, pot fii activ pe chat in joc aproape mereu 7. Ai citit Regulamentul: Îmi cad ochii! 8. nu se aplica din cauza ca așa scrie pe discord 9. Descrie-te: Sunt foarte serios despre treaba mea, îmi place sa vorbesc cu prieteni și sa întâlnesc prieteni noi pe server in timp ce ajut pe alții și in același timp sa și joc. Îmi place culoarea verde foarte mult și știu foarte multe despre calculatoare și in viitorul meu vreau sa lucrez la Microsoft fiindcă calculatoarele au fost și încă sunt foarte interesanta pentru mine dedând aveam 6 ani. 10. CNP primele 7 cifre: 5030611 11. Poți folosi un Microfon?: Da tocmai ce am luat unul 12. Comentarii adiționale: Sper sa fiu acceptat si îmi cer scuze pentru greșelile mele făcute in aplicația trecuta. Eu sunt sigur ca am 17 ani dar sigur am apăsat reacția pe Discord si am apăsat pe 10-14 in loc de 15-18.
 18. uitate la aplicatia me noua, am reparat totul
 19. Dim moment ce tu nici regulamentul nu l-ai citit nu cred ca ai fi putut sa repari ceve. Eu sunt Contra
 20. Vreau si eu un serial care dureaza putin mai mult, sa fie de aventura sau groaza, daca se poate si combinate.
 1. Load more activity

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...