Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Imi pare rau dar descrierea e foarte slaba chiar daca ai citit regulamentul de cnp nu mai zic si varsta nu o pot verifica chiar daca zici ca ai 13 ani ar trebuii sa verific si fara cnp nu am cum nu ai orele necesare si din partea mea ai un Daca mai vrei sa mai faci o cerere cu tot ce trebuie si sa pui cnp si orele necesare si asa mai departe te asteptam peste o saptamana. Succes !
 3. Si de la mine ai tot un Contra Motivele sunt mai sus 🤙
 4. De la mine ai un motive mai sus!
 5. GooGle

  Cont B-Hood

  Vand contul cu numele Despy de pe server-ul de Sa:mp - Brother Hood. Contul are: - Level 115 - 1291 Hours - Numar de 3 cifre - 8kkk cash pe cont - Rank 5 in clanul , 11.000 pp-uri donate, rank de donator suprem. - Mai are niste masini ( Toate sunt cu sistemele [R] [V] ) - Skin-uri ( Transcendete, Legendare, Epice, Mythic ) - FH gol ( i-am dat clear, pentru a ma re-apuca ) - Singurul owner al contului, nu a mai fost la nimeni. Pretul este de 30 euro, FIX. Contact: instagram - aleex.troana
 6. Desi e destul de veche melodia, nu m-am putut abtine sa nu o recomand. O mai auzisem in trecut la radio, dar pana astazi nu stiam cine este artistul sau cum se numeste piesa. Va invit sa o ascultati si sa veniti cu noi sugestii de melodii nu asa cunoscute, pentru a ne delecta cu melodii underrated! : ) Melodia:
 7. Salut! Cum spune si titlul topic-ului, propun descrierea jocurilor ce v-au marcat copilaria. Chit ca este vorba despre jocurile video de atunci sau despre jocurile din fata blocului. 😄 Incep eu.. evident, desi pare cliseic, nu cred ca am sa uit vreodata de ascunselea sau de fotbalul de strada, unde portile erau facute din doua pietre gasite in gradinile blocurilor.
 8. SpeedBuilders. Consola sau calculator?
 9. Nume: Sebastian Vârstă: 16 Activitate forum: Nu prea mare, fiindca in ultima vreme nu am mai dispus de prea mult timp din cauza scolii, dar voi incerca pe cat posibil sa o majorez. Număr de posturi pe forum: 26 + 1 De ce dorești să fii helper pe forum?: Pentru a indruma membrii noi spre a descoperi forum-ul in intregime si pentru a oferi o mana in plus de ajutor la moderarea acestuia. ID Discord: Szeb#4587 Cât timp poți acorda forumului pe zi?: Depinde de zi, dar o medie concreta: de la o ora, doua, in sus. Alte comentari: Multumesc pentru atentie!
 10. Build Battle sau Speed Builders?
 11. Stiu ca raspund tarziu=]] acel ban a fost acordat pentru ca nu ai acceptat un control rapid pentru a dovedi ca nu ai hack.
 12. Revin cu un alt joc, asta foarte interesant dupa parerea mea 😄 Acum jucam ce incape intr-o valiza dar pe stil minecraft! Voi trebuie doar sa continuati cu alt lucru din minecraft pe langa cele spuse mai sus de ceilalti playeri. Incep eu: Ce incape intr-o valiza? mhm..un golden apple!
 13. Inca un joc destul de frumos sa zic asa 😄 Si vine cam asa(ce start de rapper am): Eu zic 2 cuvinte iar voi trebuie sa alegeti unu dintre ele..apoi sa spuneti voi altele 2 si tot asa. EX: Discord sau TeamSpeak. Incep eu! BedWars sau SkyWars?
 1. Load more activity

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...