Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Nume: Baumgartner Prenume: Alex Vârstă: 27 Județ/Oraș: Nagold -> Germany Hobby-uri: KickBox + Shotocan. Ocupație: Game Designer & Web Developer De unde ai auzit de MoonLand.Ro?: De la Areanydd Serverul pe care joci : play.moonland.ro Contact : insta: aleex_troana Ce îți place la comunitatea MoonLand.Ro?: Persoanele calme. Imi place ca desi majoritatea sunt copii ... Au cei 7 ani de acasa si stiu sa faca caterinca dar stiu ca trebuie sa-i respecte pe cei mai mari.
 4. Acceptat,astept mesaj pe discord,AlbertoAby#5923
 5. Salut. [-] Raspuns neconvingator la punctul 5. [+] Ore necesare. [-] De acord cu colegul meu Gaby, ai o descriere slaba. Pune in lumina punctele tale forte sau ce te face diferit de restul multimii. Succes!
 6. Salut Radu. Ai citit regulamentul. Ai orele necesare. Poti folosii un microfon. De la mine ai . Bafta
 7. Cererea nu e wow,dar iti dam o sansa,astept mesaj pe discord AlbertoAby#5923
 8. Salut Radu. Ai citit regulamentul. Ai orele necesare. Poti folosii un microfon. Ai o descriere slaba, parerea mea. De la mine ai . Bafta la urmatoarele voturi.
 9. Buna Radu,in primul rand ai citit regulamentul in al doilea rand vreau sa te vad cat de activ poti si sunt putin convinsa vreau sa ma convingi la maxim poti folosi un microfon ai cnp-ul bun te vad ca ai anii necesari din poza si dupa comportament si na mie mi s-a parut cam slaba cererea ta dar stiu ca poti mai mult si te incurajez de la mine ai Bafta la urmatoarele voturi👍☺️
 10. Te-am vazut activ si atent la chat. Descrierea lasa de dorit, fiind destul de simpla. De la mine ai un acum dar pe viitor vreau sa vad mai mult interes. 😄
 11. 1. Cum te numești?: Radu Stefan 2. Nume în joc (nickname): kEnYeSsS 3. Vârstă: 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): kEnYeSsS#2011 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si bine determinat 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Serios,amuzant cand este cazul, rabdator 7. Ai citit regulamentul?: Asa e bosule 8. Dovada Ore (minim 12 ore pe sectiune): https://imgur.com/a/da6goYg 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: In general sunt de treaba, destul de calm si rabdator,mai putin cu iubita mea ca ea vrea sa se joace minecraft si mi face mie capu tornada. Sunt genu de persoana care depune mult efort si sunt atent la toate lucrurile pe care le fac. 10. CNP (Primele 7 cifre):5050103 11. Poti folosi un Microfon?: da 12. Comentarii adiționale: stock indisponibil
 12. Salut Radu. Ai citit regulamentul. Ai orele necesare. Poti folosii un microfon. Ai o descriere slaba, parerea mea. De la mine ai . Bafta la urmatoarele voturi.
 13. 1. Cum te numești?: Radu 2. Nume în joc (nickname): Sachihirou 3. Vârstă: 22 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): Orochi#3236 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Ce e in minus. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Drept, social si calm. 7. Ai citit regulamentul?: Asa e bossule 8. Dovada Ore (minim 12 ore pe sectiune): O aveti atasata. 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Pai ce sa zic, nu am ce sa zic mare lucru, mai bine ma cunoasteti pe parcurs. 10. CNP (Primele 7 cifre): 1980801 11. Poti folosi un Microfon?: Da 12. Comentarii adiționale: Nu am.
 14. Nick:Metalmaniac1000 Pe ce sectiune ai primit ban:Survival Numele membrului din staff care te-a banat:Nu stiu cine ma banat , eu am fost afara si acum mam trezit cu ban cu motivul refuz control
 15. Astept mesaj pe discord iRealPhonix zis Managerul#6195 t/c
 16. Salut Cristi! Ai citit regulamentul. Ai o descriere decenta cu mici greseli gramaticale. Poti folosii un microfon. Esti activ pe sectiunea survival. De la mine ai un . Bafta😉
 17. Hei! Ai o cerere foarte draguta. Imi place. Te-am vazut si activ pe server. De la mine ai un :D. (PS: Si noi te pupam!!)
 18. Salut Cristi! Ai citit regulamentul. Ai o descriere decenta cu mici greseli gramaticale. Poti folosii un microfon. Esti activ pe sectiunea survival. De la mine ai un . Bafta la celalalte voturi!
 19. 1. Cum te numești?: Cristian 2. Nume în joc (nickname): NightBlade2 3. Vârstă: 20 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): NightBlade2#6366 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Eu nu pot aduce nimic in echipa staff-ului pentru ca este perfect, ei imi pot aduce mie stabilitate langa ei ! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Glumet, atent si bun la suflet. 7. Ai citit regulamentul?: “Asa e bosule"! 8. Dovada Ore (minim 12 ore pe sectiune): https://imgur.com/a/D2Ay2ck 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Salut, sunt Cristi am 20 ani si sunt de loc din Timisoara dar m-am mutat la Alba Iulia la viitoarea nevasta, sunt un tip cu care chiar ai vrea sa stai de vorba si sa iti fie prieten, am cei 7 ani de acasa, imi place sa ajut pe toata lumea cand pot si cum pot, nu imi place sa fiu tradat, imi place sa fac parte din colectiv sa invat de la altii si ceilalti sa invete de la mine( daca au ce invata ). 10. CNP (Primele 7 cifre):5005233 11. Poti folosi un Microfon?: Da 12. Comentarii adiționale: Multumesc pentru timpul acordat! Va pup!
 20. voi rezolva problema cu el.
 21. Sigur ca nu am fost afectat, unul personal nu prea ma doare, ma gandesc doar la ceilalti, probabil vor actiona diferit.
 22. Imi pare rau pentru greseala facuta. Iti inteleg supararea. In apararea mea, nu sunt vorbitor de limba rusa. Data viitoare ma voi informa mai bine ce inseamna unele lucruri spuse pe chat in limbi straine. Se mai fac greseli. Toti suntem oameni. Sper ca nu ai fost afectat (sau afectata) prea tare.
 1. Load more activity

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...