Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/29/2020 in all areas

 1. 1 point
  Buna seara, Dana! In primul rand vreau sa zic ca ai citit regulamentul. In al doilea rand, poti folosii un microfon. Iar nu in ultimul rand, CNP-ul este bun. De la mine ai un . Succes la urmatoarele voturi.
 2. 1 point
  Din partea mea ai un pro. Te-am vazut activ.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Bun venit brosule! Enjoy your stay over here 🙂
 5. 1 point
 6. 1 point
  pt că ai făcut corect cererea și te-am văzut mereu on pe prison,deci da
 7. 1 point
  Esti activ,Ai citit regulamentul,Mai mereu online,Ajuta playerii. De la mine ai un
 8. 1 point
  Esti activ, de treaba si se vede ca iti dai silinta plus ai o cerere formulata bine.
 9. 1 point
  Îmi pare rău dar cererile de helper sunt închise t/c
 10. 1 point
  Salut Valeriu! In primul rand vreau sa zic ca ai o cerere corect gramaticala! Regulament citit! CNP corect! Descriere foarte buna. Si nu in ultimul rand, poti folosii un microfon! De la mine ai un Bafta la celalalte voturi!
 11. 1 point
  Salut!Am vazut ca esti foarte activ,ai citit regulamentul,limita de varsta buna ce sa zic una dintre cele mai bune cereri!
 12. 1 point
  Astept mesaj pe discord,AlbertoAby#5923 t/c
 13. 1 point
  nu cred ca strica un membru in plus
 14. 1 point
  motivele mele le regasesti si in cele spuse de alti.Bafta!!
 15. 1 point
  Salut! Ai citit regulamentul,ai varsta necesara,poti folosi un microfon. De la mine ai un ! Bafta 😄
 16. 1 point
  Acceptat t/c
 17. 1 point
  Motive mai sus 😛
 18. 1 point
  Un , il meriti , cererea e ok.
 19. 1 point
  ,esti un baiat foarte capabil,si meriti o sansa sa fii in comunitatea noastra.Cererea este printre cele mai bune cereri facute de cineva.
 20. 1 point
  Salut ! Am vazut ca esti activ pe skyblock, ai citit regulamentul si poti folosi un microfon. Din partea mea ai :
 21. 1 point
  esti un baiat foarte capabil , foarte activ si ai merita o sansa in staff ul nostru , sper sa fii acceptat !
 22. 1 point
  esti foarte activ si meriti o sansa , am trecut cu vederea faptul ca ai facut cererea de helper aici unde sunt cereri helper forum ...
 23. 1 point
  Salut! Din partea mea ai un . Nu văd de ce nu ai merita o șansă în echipa staff. Mergea totuși o descriere mai lungă. Baftă!
 24. 1 point
  Acceptat, ai 24h sa ma contactezi pe discord: JustSecret#3921 t/c
 25. 1 point
  Salut! Ai citit regulamentul,ai varsta necesara,poti folosi un microfon. De la mine ai un ! Bafta 😄
 26. 1 point
  Salut Gabriel! Am vazut ca esti foarte activ pe skyblock, ai citit regulamentul si poti folosi un microfon. Din partea mea ai :
 27. 1 point
  Salut , de la mine ai un esti foarte activ si te descurci bine cu explicatiile , consider ca meriti o sansa , plus ca din cate stiu avem nevoie de staff , iti urez succes !
 28. 1 point
  Motiv : 1)CNP gresit 2)Ore nu ai , debea azi s-o deschis la ora 12 , unde se zicem ca ai minim 2 ore cand ai scris cererea.
 29. 1 point
  Respins. Nu ai citit regulamentul. T/C
 30. 1 point
 31. 1 point
  Mie mi se pare ca ai dovedit ca poti sa fii un staff responsabil si ca poti sa fii un prieten bun pentru noi asa ca ai PRO de la mine si sper sa fii acceptat ! Bafta .
 32. 1 point
  CONTRA fii mai activ , nu este deajuns doar 12h , asa ar face toti cerere
 33. 1 point
  Salut Andrei, Am bagat de seama ca ai citit regulamentul Ai o cerere corecta, cu o scriere buna si corect gramatical CNP de asemenea e bun Din partea mea ai un PRO, bafta cu restul voturilor!
 34. 1 point
  Salut Andrei! Am observat ca ai : Regulamentul citit, Descrierea foarte buna, Esti matur, Si nu in ultimul rand, descrierea ta este foarte buna! De la mine ai un PRO, Succes la urmatoarele voturi!
 35. 1 point
  Hi Andrew I dont can to give u a :pro: Beacuse u need to read the rules of the server, sorry .. But if you read the rules I give u a big :pro: U are so active on server.
 36. 1 point
  Un micut PRO Este un player foarte activ , ar merita staff.
 37. 1 point
  Salut Razvan! Te-am vazut foarte activ pe server si atentionand jucatorii, ceea ce iti da un plus. Ai niste calitati bune. Greseli gramaticale - 0. O descriere buna. Deasemenea, CNP-UL este bun. Si nu in ultimul rand, cel mai important, Regulamentul Citit! Deci in concluzie, ai o cerere perfecta. De la mine ai un :pro:! Succes in continuare!
 38. 1 point
  1) Nick-ul tău: buisnessbacca 2) Nick-ul celui reclamat: Luki16 3) Staff/Donator: staff 4) Secțiunea: survival 5) Motivul pentru care îl reclami: mi-a dat mute degeaba + de asta nici nu a scris un motivul bine! + ca mi-a dat mute o ora! 6) Dovada: 7) Alte comentarii: te pwp vtm
 39. 1 point
  Luki a actionat corect, astfel nu va fi sanctionat t/c
 40. 1 point
  Băiatule, cu câteva ore in urmă ți-am luat protectia fiindcă ți-ai pus-o fix langa a altui player și îl omorai incontinuu,după care pe pancarta din poza ai pus o grămadă de semne pe care scria "cine distruge protectia e gay" făcând referire bineînțeles la mine,pentru care ți-am dat mute o ora pt limbaj staff, cum altfel îți puteam da ban 1zi pt construcții obscene.
 41. 1 point
  Salut! Ai o cerere bine formulata . Greseli gramaticale minore. Ai citit regulamentul si vad ca il respecti! Trebuie sa pui si sectiunea unde doresti gradul. Din partea mea ai PRO,bafta!
 42. 1 point
  Salut Darius! In primul rand vreau sa spun sa ai o cerere bine formulata si ai citit regulamentul. In al doilea rand descrierea ta este una buna si poti folosi un microfon. Votul meu este :Pro: . Bafta!
 43. 0 points
  Revino cu o cerere dupa următoarele 7 zile ! Multumesc ! T/c
 44. 0 points
  deci cand e gata banu iara am ban?
 45. 0 points
 46. 0 points
  Ne pare rau insa cererile de staff sunt inchise , poti revenii cu o cerere cand o sa fie deschise , astept un manager sa dea t/c .
 47. 0 points
  ● 1. Nume: dalia ● 2. Vârstă: 13 ● 3. Activitate forum: 4 ore ● 4. Număr de posturi pe forum: cat doriti ● 5. De ce dorești să fii helper pe forum?:pentru ca vreau sa ajut serverul si pt ca iubesc minecraftul ● 6. ID Discord:daliadalia2008 #6841 ● 7. Cât timp poți acorda forumului pe zi?: mult (5 ore-6 ore) ● 8. Alte comentarii: sper sa ma pot alatura echipei voastre
 48. 0 points
  Contra nu ai citit regulamentu 😞

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...