Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Myst

Administrator
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Profile Song

Myst last won the day on June 15

Myst had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

7 Followers

About Myst

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 06/09/2001

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. Chiar daca ai aplicat cu o cerere facuta in graba sau ai fost lipsita de 'creativitate', aceasta este sub medie. Totusi m-am gandit ca orice om merita o sansa, asa ca esti acceptata! Vei fi 72 de ore intr-o perioada de teste pana vei face parte official din staff team-ul nostru. Ai 48 de ore sa ma adaugi pe discord pentru a discuta: Myst#4555 t/c
 2. Ai 24 de ore sa ma adaugi pe discord: Myst#4555 T/c
 3. Salut! In caz ca nu stiai ai aplicat pentru gradul de helper pe FORUM, iar pentru acesta nu ai indeplinit cerintele necesare. In caz ca doreai sa aplici pe server iti voi lasa aici un link: https://moonland.ro/forum/index.php?/forum/22-cereri-helper/ Ps. Ai de respectat si acolo un model si niste cerinte.
 4. Asteptam raspunsul unui manager. Succes!
 5. Asteptam raspunsul unui manager. Succes!
 6. Myst

  cerere builder

  Inchis la cerere t/c
 7. Se va rezolva! Multumim ca ati adus la cunostinta.
 8. Ne vom gandi la propunerea ta!
 9. Propunerile sunt acceptate. Dupa cum am mentionat va fi cel mai mare update, optimizat la maxim unde lag ul nu va exista si totul va fi pus la punct! Multumim de sugestii!
 10. Va salut! Dupa cum ati vazut si in titlu executivul nostru lucreaza la cel mai mare update al aceste comunitati! In ce consta acest update? - Un design unic, ce contine un amestec armonios de culori placut ochiului. - Multe sectiuni noi cu sisteme unice ce vor imbunatati gameplay ul - AntiCheat Custom facut de noi ce vor tine hackerii departe - Noua tema pe forum unica - Portal Nou WEB - Pachete noi pe Store, Grade noi, multe accese noi la care donatorii vor avea acces - Problemele intampinate la acest update vor fi rezolvate - Lag-ul va fi rezolvat GLOBAL - Regulament schimbat, mult mai bine construit & MORE! Toate acestea fiind spuse, pe noi ca si comunitate ne intereseaza cel mai mult parerile/dorintele dumneavoastra. Acesta este un scurt topic informativ legat de update-ul ce va avea loc in curand. Cer ca dumneavoastra sa raspundeti acestui topic daca aveti cumva sugestii cu privire la ce am putea adauga/scoate atat pe forum, store cat si server! Va rugam sa ne lasati cat mai multe propuneri dupa model urmator, iar cele mai bune vor fi adaugate: ⋆ Nume: ⋆ Propunerea ta: ⋆ Server/Store/Forum: ⋆ Sectiunea / Global: ⋆ Ce crezi ca va imbunati propunerea ta: ⋆ Iti doresti ca aceasta sa fie aplicata: ⋆ Alte comentarii:

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...