Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Sir

Administrator
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Sir

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ai cam dat tu copy-paste la cerere dintr-o parte in alta dar macar se vede ca iti dorești sa intrii in staff și sa ne ajuți! Având în vedere că te-ai orientat cu a 3 a cerere către survival "Ai fost acceptat" cu mari indulgente ! Te rog pe viitor sa fi mai răbdător și mai calculat ! Vei fi contactat de unul din colegii mei zilele ce urmează pentru a ții se da accesele în conferințe. T.c
 2. Revino cu o cerere dupa următoarele 7 zile ! Multumesc ! T/c
 3. Imi pare rau , momentan baietii pe care ii avem se descurca si nu avem nevoie de mai mulți pe acea secțiune, dacă nu ai dorit sa iti schimbi orientarea către o altă secțiune și rămâi fidel secțiunii skyblock , am sa te rog sa revii in următoarele săptămâni cu o noua cerere , cine știe poate se face loc! Multumesc frumos ! T/c
 4. Salut , deocamdată staff-ul secțiunii SkyBlock este plin , nu mai sunt locuri pentru alți membrii ,ne cerem scuze. Daca dorești rank ul pe o altă secțiune revino te rog cu un nou comentariu atașat aici la cererea ta ! Multumesc !
 5. Acele 3 lucruri spuse de tine la punctul 6 al cererii nu sunt calitati , iar descrierea ta nu este satisfacatoare este putin superficiala!
 6. De unde ai auzit de comunitatea noastra ?

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...