Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

iRealPhonix

Sv. Manager
 • Content Count

  56
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About iRealPhonix

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

101 profile views
 1. Astept mesaj pe discord iRealPhonix zis Managerul#6195 t/c
 2. Cererea este foarte slaba in opinia mea, de la mine din pacate ai
 3. Esti activ si cererea e bine facuta
 4. Partea cu "Multa activitate ,unde rezulta mai multa siguranta a chat-ului mai buna!" nu pare prea bine formulata dar in rest cererea este foarte buna, deci de la mine ai un
 5. Nu ai poze si nu te pricepi in worldedit
 6. Fata pare activa si implicata in servar
 7. E activ si ajuta altii jucatori
 8. 1. Cum te numești?: Mateas Flavius 2. Nume în joc (nickname): iRealPhonix 3. Vârstă: 21 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): iRealPhonix#6195 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate pe servar avand destul de mult timp liber 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Respectuos,Sincer,Organizat 7. Ai citit regulamentul?: Mi-a fost lene 8. Dovada Ore (minim 12 ore pe sectiune):https://imgur.com/a/Xm58FtW 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt student in anul 2 la facultatea de Geografie. Imi plac plimbarile cu masina, statul cu prietenii si in general imi place sa ma simt bine. Am 1.72m, ochii caprui, par saten. 10. CNP (Primele 7 cifre):1990302 11. Poti folosi un Microfon?:Da 12. Comentarii adiționale:Nu

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...