Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Szeb

Sv. Staff
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Szeb

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

66 profile views
 1. Cerere buna, formulata bine. Bravo!
 2. [-] Lipsa CNP-ului. [-] Regulament necitit. Succes!
 3. Salut! [-] Greseli gramaticale. [-] Motivul adus la punctul 5 nu este convingator. [-] Descriere incoerenta. Asadar, . Succes!
 4. Model nerespectat. Cer t/c.
 5. Szeb

  Cerere - Szeb

  1. Cum te numești?: Sebastian 2. Nume în joc (nickname): Szeb 3. Vârstă: 15 ani, in doua luni fac 16. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): Szeb#4587 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Sunt destul de sociabil, dornic sa invat oricand lucruri noi si sa fac schimb de experiente noi. Ma consider destul de competent in aceasta functie, avertizand, indrumand si ajutand jucatorii. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: calm, respectuos, perseverent. 7. Ai citit regulamentul?: Imi cad ochii 8. Dovada Ore (minim 12 ore pe sectiune): - 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un tip simplu... ma consider destul de cerebral si matur pentru varsta pe care o am. Nu vad viata unde nu e muzica. 10. CNP (Primele 7 cifre): 5040820 11. Poti folosi un Microfon?: Da, desigur. 12. Comentarii adiționale: Multumesc pentru atentie! 🙂
 6. Ma tenteaza Lucifer si Tom Cruise Misiune Imposibilă: Declinul. Le voi incerca, cred. Merci frumos! 🙂
 7. Szeb

  Salut.

  Salut, salut.
 8. Szeb

  Prezentare BeE_

  Bun venit! 🙂
 9. Szeb

  Reclamatie - z3r0_IQ

  Am o dovada, in care cineva a pus doua intrebari pe chat, iar tu nu ai dat absolut niciun raspuns. https://prnt.sc/sa5bbo
 10. Szeb

  Reclamatie - z3r0_IQ

  1) Nick-ul tău: Szeb 2) Nick-ul celui reclamat: z3r0_IQ 3) Staff/Donator: Staff 4) Secțiunea: SkyBlock 5) Motivul pentru care îl reclami: Ii cer ajutorul pe /helpop si sunt complet ignorat. Ba mai mult, cand il intreb daca vede mesajele de pe /helpop, mi se raspunde arogant cu "da", in continuare neprimind un raspuns. Sa nu mai zic ca l-am strigat si a raspuns cu "ce e?", de parca l-as deranja... 6) Dovada: https://prnt.sc/sa52fk, https://prnt.sc/sa53nf 7) Alte comentarii: Multumesc de atentie.
 11. Nume: Szeb Prenume: Sebastian Vârstă: 15 ani Județ/Oraș: Bucuresti Hobby-uri: muzica, motociclete Ocupație: elev De unde ai auzit de MoonLand.Ro?: internet Serverul pe care joci : Play Contact : Szeb#4587 - discord Ce îți place la comunitatea MoonLand.Ro?: Oamenii de pe aceasta comunitate.

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...