Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Szeb

Sv. Staff
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Szeb

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. Desi e destul de veche melodia, nu m-am putut abtine sa nu o recomand. O mai auzisem in trecut la radio, dar pana astazi nu stiam cine este artistul sau cum se numeste piesa. Va invit sa o ascultati si sa veniti cu noi sugestii de melodii nu asa cunoscute, pentru a ne delecta cu melodii underrated! : ) Melodia:
 2. Salut! Cum spune si titlul topic-ului, propun descrierea jocurilor ce v-au marcat copilaria. Chit ca este vorba despre jocurile video de atunci sau despre jocurile din fata blocului. 😄 Incep eu.. evident, desi pare cliseic, nu cred ca am sa uit vreodata de ascunselea sau de fotbalul de strada, unde portile erau facute din doua pietre gasite in gradinile blocurilor.
 3. SpeedBuilders. Consola sau calculator?
 4. Nume: Sebastian Vârstă: 16 Activitate forum: Nu prea mare, fiindca in ultima vreme nu am mai dispus de prea mult timp din cauza scolii, dar voi incerca pe cat posibil sa o majorez. Număr de posturi pe forum: 26 + 1 De ce dorești să fii helper pe forum?: Pentru a indruma membrii noi spre a descoperi forum-ul in intregime si pentru a oferi o mana in plus de ajutor la moderarea acestuia. ID Discord: Szeb#4587 Cât timp poți acorda forumului pe zi?: Depinde de zi, dar o medie concreta: de la o ora, doua, in sus. Alte comentari: Multumesc pentru atentie!
 5. Nu aici faci cerere pentru helper pe minecraft + ai un model de respectat!
 6. Salut, Andrei! [-] Regulament necitit. [-] Ore insuficiente. [-] Pentru rezolvarea problemei de la intrebarea nr. 13, nu ai nevoie de un superior. Inca o dovada ca nu ai citit regulamentul. Succes! 😄
 7. Cererea nu e rea, doar ca mi se pare fara rost sa faci o cerere cand server-ul e in mentenanta. Ai mai putea lucra pe ici colo, la descrierea personala, la un motiv mai convingator pentru punctul 5 etc.
 8. Salut. [-] Raspuns neconvingator la punctul 5. [+] Ore necesare. [-] De acord cu colegul meu Gaby, ai o descriere slaba. Pune in lumina punctele tale forte sau ce te face diferit de restul multimii. Succes!
 9. Cerere buna, formulata bine. Bravo!
 10. [-] Lipsa CNP-ului. [-] Regulament necitit. Succes!

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...