Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

alinbor

Astronaut
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alinbor

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. deci cand e gata banu iara am ban?

 2. alinbor

  nu e corect

  cand e gata banu iara imi iau ban?
 3. alinbor

  nu e corect

  1) Nick-ul tău:alinbor 2) Nick-ul celui reclamat:TheKingRo 3) Staff/Donator:staff 4) Secțiunea:survival 5) Motivul pentru care îl reclami:mia dat ban 5 zile cica hack dar un alt staff mia dat control acm 2 zile si iam zis la king dar el a zis si ce. 6) Dovada: 7) Alte comentarii:nu e corect
 4. Nick:alinborPe ce sectiune ai primit ban:survivalNumele membrului din staff care te-a banat:LucHebearDovezi:Alte detalii:nu

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...