Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

KeanuBBCs

Sv. Staff
 • Content Count

  32
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  0 [ Donate ]

KeanuBBCs last won the day on March 29

KeanuBBCs had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About KeanuBBCs

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut David! In primul rand vreau sa spun ca ai o cerere completa si ai citit regulamentul.. In al doilea rand descrierea ta nu e una foarte buna. Votul meu este :Contra: . Succes!
 2. Salut Nicusor! In primul rand nu ai specificat sectiunea pe care vrei gradul si descrierea ta nu are 25 de cuvinte. In al doilea rand nu ai citit regulamentul. Votul meu este :Contra: . Succes!
 3. Salut Stefan! In primul rand vreau sa spun ca nu ai scris CNP-ul. Il primesti la nastere . In al doilea rand nu te-ai descris in 25 cuvinte. In al treilea rand nu ai mentionat sectiunea pe care doresti gradul. Votul meu este :Contra: . Bafta
 4. Salut Darius! In primul rand vreau sa spun sa ai o cerere bine formulata si ai citit regulamentul. In al doilea rand descrierea ta este una buna si poti folosi un microfon. Votul meu este :Pro: . Bafta!
 5. Salut cristi! In primul rand vreau sa spun ca cererea ta este completa CNP-ul corespunde cu varsta si ai citit regulamentul. In al doilea rand nu ai 48h pe sectiunea dorita. Ai 1h si 31min si nu ai o descriere foarte buna. Votul meu este :Contra: . Succes!
 6. 1. Nickname: ss98 2. Problema: Nu pot pune Mobila ( Furniture ) pe insula. Imi scrie ca nu am permisiunea. 3. Poze: https://imgur.com/zCUlDqr / https://imgur.com/EWkIuie 3. Comentarii aditionale: -
 7. Cum se joaca: Eu incep cu numarul 1, iar voi trebuie sa continuati numarand crescator pana la un infint. Reguli: 1) Nu aveti voie sa faceti spam. 2) Nu aveti voie sa numarati din 2 in 2, 3 din 3 etc. 3) Nu aveti voie sa numarati descrescator.
 8. Salut Robert! Vreau sa spun ca ai mai facut o cerere recent si trebuie sa astepti minim 6 zile. Votul meu este :Contra:
 9. Salut Robert! In primul rand vreau sa spun ca ai o cerere completa, bine formulata si regulamentul este citit. In al doilea rand vreau sa spun ca CNP-ul nu corespunde cu varsta, faci 14 ani abea in septembrie. In al treilea rand nu poti folosi un microfon. Votul meu este :Contra: . Succes!

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...