Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...



#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign In



Sign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

qZeus

Sv. Staff
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About qZeus

 • Rank
  Beginner
 • Birthday 01/22/2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Un , il meriti , cererea e ok.
 2. cererea slaba , descrierea nu contine 25 de cuvinte!De la mine ai: :contra:
 3. Sunt de acord! :PRO:
 4. Dar imi pare rau,Abea am aflat ca ai grad pe Skypvp.., imi cer scuze de greaseala pe care am facuto..Ai un contra de la mine Bafta!
 5. Salut Antonio! In primul rand vreau sa spun ca ai o cerere bine formulata si ai citit regulamentul. In al doilea rand descrierea ta este una buna si poti folosi un microfon. Votul meu este :Pro: . Bafta!
 6. Cererea este foarte slaba De asemenea, cnp-ul este invalid. Contra din partea mea , Bafta!
 7. 1. Cum te numești?: Darius 2. Nume în joc (nickname): qZeus 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): ャzєυѕ [ ノᵀᴸ ]#7934 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitatea si Intelegerea si seriozitatea 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sportiv , Gamer , Prietenos 7. Ai citit regulamentul?: La ce imi trebuie? 8. Dovada Ore (minim 48 ore pe sectiune): Nu merge sa vezi timp-ul, apare 0.0s (https://imgur.com/a/y13kdqS) 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Darius si am 14 ani si practic sportul Taekwond-do. Imi place sa practic acest sport pentru ca ma ajuta in viata si sa imi mentin sanatatea . Am castigat 30 de medalii la campionate. Sunt un baiat intelegator dar si nervos.Imi place sa ma joc minecraft cu prietenii pe serverul MoonLand. Nu iubesc oameni care dau teapa/scam. Daca nu imi iese ceva incerc pana imi iese si nu imi place sa renunt asa de usor.Imi place sa vizionez filme de actiune si de aventura.Sunt inalt (1.88) si am parul negru si ochii verzi. 10. CNP (Primele 7 cifre): 5050327 11. Poti folosi un Microfon?: Da 12. Comentarii adiționale:-
 8. 1. Cum te numești?: Darius 2. Nume în joc (nickname): qZeus 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Ion#4321, unde Ion este numele, iar #4321 este ID-ul): ャzєυѕ [ ノᵀᴸ ]#7934 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitatea si Intelegerea 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sportiv , Dizabilitati (Cu auzul), Gamer 7. Ai citit regulamentul?: La ce imi trebuie? 8. Dovada Ore (minim 48 ore pe sectiune):(Nu am dar cum se va deschide serverul o sa am +48 ore) 9. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un copil care are Dizabilitati cu Auzul dar pot sa vorbesc dar port aparat de auz speciala la ureche ca sa pot auzi. 10. CNP (Primele 7 cifre): 5050327 11. Poti folosi un Microfon?: Da 12. Comentarii adiționale:-

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...