Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Soxo

Astronaut
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Soxo

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. Salut! Nu ai inca 14 ani. Cererea are un format foarte slab. Nu ai te-ai descris in 25 de cuvinte. CNP-ul nu il ai la 14 ani,il ai din nastere. Nu ai mentionat sectiunea pe care doresti gradul. CONTRA din partea mea. Bafta.
 2. Salut! Ai o cerere bine formulata . Greseli gramaticale minore. Ai citit regulamentul si vad ca il respecti! Trebuie sa pui si sectiunea unde doresti gradul. Din partea mea ai PRO,bafta!
 3. Iti multumesc pentru recomandare.
 4. Asa sa faci,merita vazut!
 5. Bun venit! Sperăm sa te distrezi alături de noi! Have fun.🙂
 6. Aici se aplică doar pentru helper forum, nu pentru serverul de minecraft. Uite aici un link către cererile de helper pe server. https://moonland.ro/forum/index.php?/forum/22-cereri-helper/
 7. Cererea este una foarte slabă. Nu stii sa te exprimi corect. Iar CNP-ul este invalid. Contra din partea mea.
 8. 1. Nume:Soxo 2. Propunere:Sa se implementeze o nouă regulă ce interzice toxicitatea. Sunt mulți jucători in PvP care după ce te bat vin cu replici precum "ez" sau "noob". Și nu doar atât, mai sunt ai playeri care vorbesc intr-un mod ostil ceea ce nu e plăcut deloc. Propun sa se implementeze o nouă regula ce interzice acest lucru. 3. Sectiune:- 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Un mediu mult mai adecvat și civilizat. 5. Poze/Film:- 6. Ceva de adaugat?:Nimic
 9. 1. Nume:Soxo2. Propunere:Sa se adauge /quests pe skyblock cat si pe survival. De ex avem un quest in care trebuie să spargem 10000 blocuri de cobblestone iar la terminarea acelui quest primim automat 100k bănuți. 3. Sectiune:Survival, SkyBlock 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Ajută economia cât si progresul playerilor5. Poze/Film:Nu e nevoie. 6. Ceva de adaugat?:Nimic
 10. Doar pentru a-ți atrage atenția. In primul rând, construcțiile trebuie sa fie recente. În al doilea rand tu ai pus acolo o singură construcție, nimic altceva, o construcție care nu este deloc explicită si deloc modernă care putea fi făcută de oricine. Nu am dreptul de a vota, doar ți-am atras atenția.
 11. :contra: Ai mai făcut o cerere foarte recent care nici macar nu a fost închisă. Trebuie sa aștepți minim 6 zile de la închiderea primei cereri.
 12. Deci să explic cum se joacă pe scurt. Eu încep cu 500,voi continuați numărând invers. ATENȚIE! Spam-ul va duce la restricționarea contului de forum.
 13. :pro: Meriti o sansa! Cererea este facuta partial corect,regulamentul citit,exprimare aproximativ corecta. Succes!
 14. :contra: Esti micuț. Cererea nu este una convingătoare la fel si felul in care te-ai exprimat. Eu zic sa revii cu o cerere cand se va deschide serverul si vei avea cerințele necesare, precum orele obligatorii. Acum sa vedem verdictul lui zekko.

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...