Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

BLits

V.I.P
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by BLits

 1. Succes la bac!🎉

 2. Am văzut nişte trailer e cu Lucifer. Mi se pare că au făcut din el un măscărici/clovn. Ce e bun la serial?
 3. Nici azi nu pot da react. După 18 pot să vă ajut cu permisiile, dar poate rezolvați problema până atunci. @TheKingOfGold dacă părinții tăi au posibilitatea, fugi din România să înveți în altă țară.
 4. @TheKingOfGold Tu dai examenul pentru a intra la liceu? @Myst VIP-ul n-are acces la "Reacții". Puteam da react cât aveam admin, dar acum nu. Dacă rezolvi problema, verifică și restul gradelor, sunt sigur că și altele au aceași problemă.
 5. BLits

  Prezentare Squad

  La prenume treci Ionuț. Oricum, n-am cum să uit măgăria pe care ai făcut-o.
 6. Salutări MoonLand! În acest Topic, o dată la 24 de ore poți posta un link ( youtube/spotify/soundcloud ) cu piesa ta preferată în ziua respectivă. Dacă-ți place / nu-ți place o piesă postată mai jos, ești invitat să Reacționezi la Postare.
 7. Bun. Hai noroc. Cine are bacul de dat anul ăsta, și cum este?
 8. În acest Topic putem discuta despre orice fără să încălcăm Regulamentul General. OffTopic-ul are niște reguli simple de urmat: * Intră într-o discuție sau deschide un subiect de combătut. * Nu urmări PostHunt-ul: "salut" , "ce faci?" , "bun"... Penalizare: Avertisment/+1Warn * Dacă ai trimis deja un Răspuns, dar mai aveai ceva de scris, folosește "Edit/Modifică" Nu este permis Double/Triple Post Penalizare: Avertisment/+1Warn
 9. BLits

  Salut.

  Salut. Fain e să ne salutăm ca orbii😆 Abuz de Post Hunt. :TC:
 10. Nume: P. Prenume: Ioan Vârstă: 22 de ani Județ/Oraș: Iași Hobby-uri: Un hobby ar fi cititul, îmi place să citesc în ultima vreme... și sportul în aer liber. Ocupație: Graphic Design/Web Design De unde ai auzit de MoonLand.Ro?: Myst m-a invocat. Serverul pe care joci : Deocamdată nici unul, dar poate mă fac simțit și pe server. Contact : Discord - BLits#7363 Ce îți place la comunitatea MoonLand.Ro?: Are planuri mari, Stafful pare bun (n-am văzut până acum certuri puerile). Sper să creșteți frumos.

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...