Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

_FancyB0y

Sv. Staff
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

_FancyB0y last won the day on April 27

_FancyB0y had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About _FancyB0y

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 09/21/2006

Recent Profile Visitors

157 profile views
 1. Vreau si eu un serial care dureaza putin mai mult, sa fie de aventura sau groaza, daca se poate si combinate.
 2. Din cate stiu, cum a zis si colegul meu, Alex, mai sus, este destul staff pe skyblock,deci poti aplica pe alta sectiune. Succes
 3. Salut Mihai! In primul rand nu ai citit regulamentul! In al doilea rand ai greseli gramaticale destul de mari! De la mine ai , Succes la celalalate voturi!
 4. Salut Stefan. despre prima constructie, nu am ce zice, e cam urata.. a doua constructie mai merge, imi place. Asteptam voturi de la grade mai mari
 5. Salut Valeriu! In primul rand vreau sa zic ca ai o cerere corect gramaticala! Regulament citit! CNP corect! Descriere foarte buna. Si nu in ultimul rand, poti folosii un microfon! De la mine ai un Bafta la celalalte voturi!
 6. Acum am vazut pozele, ce legatura are discordul cu minecraftul, intreb si eu... N-ARE. deci crezi ca a luat cineva in seama ce ai am scris eu pe discord cat timp este despre minecraft vorba? Astept t/c
 7. 😛 Dovada in privat la Just :)) "bie fancy" :((
 8. Salut Andrei! Am observat ca ai : Regulamentul citit, Descrierea foarte buna, Esti matur, Si nu in ultimul rand, descrierea ta este foarte buna! De la mine ai un PRO, Succes la urmatoarele voturi!
 9. Salut, Alex! In primul rand, motivul de mai sus, esti foarte activ in ultimele zile! Regulamentul citit. Nici o greseala gramaticala CNP-UL este bun. Ai o descriere buna . Si poti folosi un microfon. Din partea mea ai un big PRO, Succes la urmatoarele voturi!

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...