Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

_FancyB0y

Sv. Staff
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Profile Song

_FancyB0y last won the day on August 28

_FancyB0y had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About _FancyB0y

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 09/21/2006

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. De la mine ai un motive mai sus!
 2. Salut Andrei. Ai o cerere fara greseli gramaticale majore, bine formulata. Ai citit regulamentul. Ai o descriere foarte buna. CNP-ul este bun. Nu poti folosii un microfon, singurul fapt care iti strica cererea in a fii perfecta. De la mine ai oricum un ! Succes la urmatoarele voturi.
 3. Salut Radu. Ai citit regulamentul. Ai orele necesare. Poti folosii un microfon. Ai o descriere slaba, parerea mea. De la mine ai . Bafta la urmatoarele voturi.
 4. Salut Cristi! Ai citit regulamentul. Ai o descriere decenta cu mici greseli gramaticale. Poti folosii un microfon. Esti activ pe sectiunea survival. De la mine ai un . Bafta la celalalte voturi!
 5. Salut Daniele! Ai o cerere foarte simpla cu nu prea multe detalii. Ai citit regulamentul. Poti folosii un microfon. Cererea ta e corecta dar prea simpla. Oricum de la mine ai un ! Bafta la celalalte voturi!
 6. E fix ce cautam, mersi. Ma uit diseara.
 7. Salut Neko! Ai o cerere foarte bine formulata. Ai peste 14 ani. Poti folosii un microfon. CNP-ul este corect. Ai o cerere foarte bine formulata, fara greseli gramaticale. Sincer, e una dintre cele mai bune cereri facute vreodata! Si nu in ultimul rand, regulamentul e citit bine. De la mine ai un big ! Succes in continuare la celalalte voturi!
 8. Buna seara, Dana! In primul rand vreau sa zic ca ai citit regulamentul. In al doilea rand, poti folosii un microfon. Iar nu in ultimul rand, CNP-ul este bun. De la mine ai un . Succes la urmatoarele voturi.
 9. Vreau si eu un serial care dureaza putin mai mult, sa fie de aventura sau groaza, daca se poate si combinate.

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...