Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Mihai_Windows10

Astronaut
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

About Mihai_Windows10

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Cum te numești: Mihai Teodorascu (prefer sa fiu numit Mihai) 2. Nume in joc: Mihai_Windows10 3. Vârsta: 17 4. Numeai discord: Mihai_Windows10#0001 5. Ce pot sa aduc in plus: Sunt foarte activ (12 ore activ) , îmi place sa comunic cu alții și sa fac comunitatea un loc mai bun de a juca 6. Enumera 3 calități pe care le ai: pot sa folosesc schematica foarte bine, știu cum sa folosesc și sa bag pluginuri, pot fii activ pe chat in joc aproape mereu 7. Ai citit Regulamentul: Îmi cad ochii! 8. nu se aplica din cauza ca așa scrie pe discord 9. Descrie-te: Sunt foarte serios despre treaba mea, îmi place sa vorbesc cu prieteni și sa întâlnesc prieteni noi pe server in timp ce ajut pe alții și in același timp sa și joc. Îmi place culoarea verde foarte mult și știu foarte multe despre calculatoare și in viitorul meu vreau sa lucrez la Microsoft fiindcă calculatoarele au fost și încă sunt foarte interesanta pentru mine dedând aveam 6 ani. 10. CNP primele 7 cifre: 5030611 11. Poți folosi un Microfon?: Da tocmai ce am luat unul 12. Comentarii adiționale: Sper sa fiu acceptat si îmi cer scuze pentru greșelile mele făcute in aplicația trecuta. Eu sunt sigur ca am 17 ani dar sigur am apăsat reacția pe Discord si am apăsat pe 10-14 in loc de 15-18.
 2. eu am 17 ani dar am apasat pe reactia gresita pe discord, nu am cum sa fac un cnp fals
 3. STIU CA E PREA DEVREME DAR IN 7 ZILE SA INCHID APLICATIILE 1. Cum te numești: Mihai Teodorascu (prefer sa fiu numit Mihai) 2. Nume in joc: Mihai_Windows10 3. Vârsta: 17 4. Numeai discord: Mihai_Windows10#0001 5. Ce pot sa aduc in plus: Sunt foarte activ (12 ore activ) , îmi place sa comunic cu alții și sa fac comunitatea un loc mai bun de a juca 6. Enumera 3 calități pe care le ai: pot sa folosesc schematica foarte bine, știu cum sa folosesc și sa bag pluginuri, pot fii activ pe chat in joc aproape mereu 7. Ai citit Regulamentul: Îmi cad ochii! 8. nu se aplica din cauza ca așa scrie pe discord 9. Descrie-te: Sunt foarte serios despre treaba mea, îmi place sa vorbesc cu prieteni și sa întâlnesc prieteni noi pe server in timp ce ajut pe alții și in același timp sa și joc. Îmi place culoarea verde foarte mult și știu foarte multe despre calculatoare și in viitorul meu vreau sa lucrez la Microsoft fiindcă calculatoarele au fost și încă sunt foarte interesanta pentru mine dedând aveam 6 ani. 10. CNP primele 7 cifre: 5030611 11. Poți folosi un Microfon?: Da tocmai ce am luat unul 12. Comentarii adiționale: Sper sa fiu acceptat si îmi cer scuze pentru greșelile mele făcute in aplicația trecuta. Eu sunt sigur ca am 17 ani dar sigur am apăsat reacția pe Discord si am apăsat pe 10-14 in loc de 15-18.
 4. stiu cu ce am gresit acum, daca fac apply iar pe sectiunea corecta pot sa fiu acceptat?
 5. nu ai inteles ca am citit deja, nu pot sa gasesc, daca ai fi un om bun si miai spune si mie unde am gresit, eu as fi putut repara, de ce crezi ca te am intrebat pe tine, ca alexandruid a spus acelasi lucru, deci chiar ca nici unul nu vrea sa imi spuna, deci daca miai fi spus poate aveam o sansa mai mare sa fiu acceptat. Doamne ajutama te rog
 6. Nume: Mihai Prenume: Teodorascu Vârstă: 17 Județ/Oraș: Mehedinti, Orsova (aproape de Drobeta Turnu Severin) Hobby-uri: Jocuri, Calculatoare, cod de phyton Ocupație: niciuna inca De unde ai auzit de MoonLand.Ro?: Un prieten a recomandat mie numele este: Daniela06, noi suntem prieteni foarte buni si o vad afara fiindca locuieste in acelas oras ca mine Serverul pe care joci : Skyblock, Moonland Contact : Discord: Mihai_Windows10
 7. Ascultati, va rog, este visul meu sa fiu helper sa ajut pe un server, spune greselile si eu le repar, va rog nu o sa fiu niciodata acceptat asa, datimi o sansa. VA ROG.
 8. doamne daca ai spune tu, doar spune si ar fi mult mai usor si eu as fi putut sa repar acea problema si poate puteam sa fiu acceptat :L
 9. ia zi tu GAby daca ai fi citit cu adevarat aplicatia ai fi vazut ca am corectat greselile gramaticale. acum dati la toti contra ca nu vreti staff nou
 10. Da măcar spune-mi ce este ca eu nu observ ce este, ești staff, ar trebui sa ma ajuți, măcar spune-mi ce greșeală e
 11. Am citit tot regulamentul acum IAR si nu pot gasi regula incalcata sau ceva ce trebuia sa am ca sa fiu staff. Trebuie sa am microfon? Am spus cu mare atentie in cerere ca o sa imi iau microfon, daca vrei sa stii cand, imi iau in o saptamana.
 12. 1. Cum te numești: Mihai Teodorascu (prefer sa fiu numit Mihai) 2. Nume in joc: Mihai_Windows10 3. Varsta: 17 4. Nume+ID discord: Mihai_Windows10#0001 5. Ce pot sa aduc in plus: Sunt foarte activ (12 ore activ) , imi place sa comunichez și sa fac comunitatea un loc mai bun de a juca 6. Enumera 3 calități pe care le ai: pot sa folosesc schematica foarte bine, știu cum sa folosesc și sa bag pluginuri, pot fii activ pe chat in joc aproape mereu 7. Ai citit Regulamentul: Da 8. nu se aplica din cauza ca asa scrie pe discord 9. Descrie-te: Sunt foarte serios despre treaba mea, imi place sa vorbesc cu prieteni și sa întâlnesc prieteni noi pe server in timp ce ajut pe alții și ma și joc. Imi place culoarea verde foarte mult și știu foarte multe despre calculatoare și in viitorul meu vreau sa lucrez la Microsoft fiindcă calculatoarele au fost și încă sunt foarte interesanta pentru mine dedând aveam 6 ani. 10. CNP: 5030611 11. Poți folosi un Microfon?: Nu (o sa imi iau unul in curând) 12. Comentarii adiționale: Sper sa fiu acceptat și noroc mult la celelalte aplicatii!

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
 • Create New...