Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


MoonLand Studios

Comunitatea noastră vă pune la dispoziție o echipă profesionistă și obiectivă pentru soluționarea problemelor întâmpinate de dumneavoastră de natură administrativă sau tehnice în cea mai optimă perioadă. Am avut grijă să vă punem la dispoziție cele mai securizate sisteme pentru ca dumneavoastră să vă puneți desfăsura activitătile recreative și competitive la cel mai înalt nivel.

Experiență

Trăiește experiențe de neuitat pe serverele noastre alături de personalul și de jucătorii noștrii, și asta cu ajutorul staff-ului nostru cu o experiență îndelungată, care te va face să te simți ca acasă!

Vote.MoonLand.Ro

Voteaza serverul zilnic pentru a primi cadouri pe toate sectiunile!

Youtubers

Joaca-te alaturi de youtuberi faimosi!

Recommended Posts

buna ziua!
asi vrea sa va spun ca cineva mia dat ban din cauza ca am multe dmd si acum 2 zile fusese un hacker iar acel administrator a crezut ca eu sunt hackerul doar din cauza ca aveam dmd multe  si 25 de spawnere de blaze spawnerele au fost luate din neather cu shilck si miam facut spawner (nu sunt singurul am mai vazut la multi) si pe hacker am aflat cum il cheama  numele sau este ItsaLilBoyOver1 a mai dat iteme (key de vot create si de rare + dmd block ) eu avand 100 ore  am minat ca un dobitoc  o li intreaga si am facut rost de dmd cu fortne 3 si domunul administrator a crezut ca am heack si ma banat permanent pe survival 
numele meu este :optimuslive
numele administratorului ewste:shoricelu
sper sa primesc unban ca am muncit nult  sa fac ce am facut  pe mapa si nu asi vrea sa pierd ce am construit 
Multumesc!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

Comunitatea MoonLand a fost deschisa pe data de 8 octombrie 2017. Dupa o perioada lunga in care comunitatea a fost inchisa, Myst a preluat-o si o dezvolta alaturi de cel mai bun personal! Sectiunile noastre va ofera un gameplay placut si fara probleme tehnice astfel incat puteti avea o experienta de neuitat!

Social Links

Facebook Group Join
Store Join
Discord Server Join
×
×
  • Create New...